Pagrindinis > DWM1001C DWM1001 vietos Nustatymo modulis UWB/WS Naujas Originalus

DWM1001C DWM1001 vietos Nustatymo modulis UWB/WS Naujas Originalus

€22.30

  • Kilmės: JAV(Kilmės)
  • Modelio Numeris: DWM1001C

DWM1001C DWM1001 vietos Nustatymo modulis UWB/WS Naujas Originalus

Į DWM1001C modulis apjungia DW1000, Šiaurės Puslaidininkių nRF52832 MCU, ir 3 ašis pagreičio.Kiekvienas režimas gali būti sukonfigūruotas kaip RTLS inkaro arba žymeklį ir, be to, gali veikti kaip tinklo sąsajos prietaiso.

Mieli draugai, prašome perskaityti šią politiką atidžiai prieš perkant, ačiū!Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis pirmą, o ne pradėti ginčo ar palikti neigiamą atsiliepimą. 1. Mes tik laivas adresas www.pound.lt.Prieš mokėti, įsitikinkite, kad jūsų adresas www.pound.lt rungtynes savo pristatymo adresą. 2. Rusijos pirkėjai, prašome palikti jūsų vardu ir pavarde, labai svarbus, ačiū!Pastaba: Mes tikimės, kad jis atvyks laiku, bet kadangi tai yra tarptautinė, greitas pristatymas, pristatymo laikas priklausys nuo www.pound.lt internete express bendrovė ir vietos papročius ir (arba) muitai.Ačiū už jūsų supratimą 3. Už Brazilijos klientams, jei pasirinksite DHL, EMS, UPS, FedEx ir pan., pasakykite mums savo mokesčių numeris (CNPJ numeris arba CPF skaičius). 4. Yanwen ekonomikos oro pašto negali būti stebimi paskirties, todėl prašome įsitikinkite, kad ji gali būti priimta, prieš pateikiant užsakymą.www.pound.lt standartinis pristatymas ir Kinija Paštu, oro paštu, galima stebėti internetu. 5.PASTABA: Nuotraukos ir serijos numeris yra tik nuoroda, jei yra svyravimas, pasak realaus objekto, prašau! 6. Atsiliepimai Teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Neigiamas grįžtamasis ryšys negali išspręsti problemos.Manau, kad bendravimas yra geriausias būdas išspręsti problemas.Nemokamai Sklypai yra paprastai siunčiama oro paštu, jei norite pasiekti greitai, tokios, kaip DHL, EMS, UPS, FedEx ir pan., prašome susisiekti su mumis dėl konsultacijos.Ačiū! 7. Paslaugų transportavimo metu teikia vežėjas, neskaitant savaitgalių ir švenčių dienomis.Transportavimo laikas gali skirtis, ypač per šventes.pažadame: *gaminti Tik geriausi vartotojų produktų ir užtikrinti aukščiausią kokybę. * Pristatyti prekes greitai ir tiksliai klientams visame pasaulyje Klientų Aptarnavimo Politika Mes labai džiaugiamės, kad atsakyti į visus jūsų klausimus, prašome susisiekti su mumis, mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.Aš tvirtai tikime, kad bus jūsų geriausias partneris

Žymos: plačiajuostės antenos, uwb, 3d hotend, attiny2313, modulio uwb, baterija peugeot, 3d aukšte vonios kambarys, dwm1000 modulis, deepace, 3cm elastinga.

Panašūs produktai: