Pagrindinis > Custom Ponas ir Ponia marškinėliai ką tik vedęs marškinėliai medaus marškinėliai pora marškinėlius Ponas ir Ponia pora marškinėliai vestuvės dovanos

Custom Ponas ir Ponia marškinėliai ką tik vedęs marškinėliai medaus marškinėliai pora marškinėlius Ponas ir Ponia pora marškinėliai vestuvės dovanos

€9.79

  • Modelio Numeris: 001
  • Prekės Pavadinimas: PARARTDIY
  • Proga: Motinos Diena
  • Medžiaga: Medžiaga
  • modelis: NĖRA

Medžiagos

rankų darbo, aukštos kokybės vinilo, 100 proc. medvilnės, žiedas susuktų medvilnės, iš anksto sumažėjo medvilnės, aukštos kokybės marškinėlius, medvilnės, kokybės marškinėlius, puikus spalvų, juodos ir baltos spalvos, daug meilės, tvirtos marškinėlius, softtouch KAINA UŽ 1 MARŠKINĖLIAI.

PRAŠOME ĮTRAUKTI Į SAVO KREPŠELĮ, KAIP DAUGELIS MARŠKINĖLIAI, KAIP JUMS PATINKA.

**Prašome įtraukti šią informaciją t shirts Pažymi, Kad Pardavėjas po išsiregistravimo:**

1. T shirt arba onesie Spalva

2. Užrašu spalva

3. Paskutinis, Pavadinimas ir Numeris

4.Jei jūs nežinote, kaip palikti pranešimų pardavėjas dėmesį, kad jūs galite pateikti užsakymo tiesiai ir po apmokėjimo, siųsti laiškus į mus tiesiogiai.

Prašome rašyti custom numerius ir pavardę, iš karto po jūsų pirkimo.Jei mes negalime gauti užsakymą numeriai mes spausdinimo standartas 01 numerius.

Jei norite abiejų pusių spausdinimo, įvairių pranešimą arba pasirinktinį dizainą, rašykite mums ir mes atsiųsime jums kaina per custom tvarka.

Prašome patikrinti, marškinėliai dydžiai prieš užsakant.

Nedvejodami leiskite man žinoti, jei jūs perkate į glėbius, kaip mes suteiksime kiekio nuolaidas.

Žymos: baby shower marškinėliai, karalius vyrų žiedas, karalius ir karalienė marškinėliai, velykų marškinėliai, krūtinės fanny pack, architektūros marškinėliai, c6602, ips a cupcake, juoda raudona marškinėliai, juodojo aukso marškinius.

Panašūs produktai: