Pagrindinis > 2 Pakopa Bambuko Garlaivis 2 Pakopa Rankų darbo, Patvari, Didina Garlaivis už Daržovės, Mėsa, Žuvis, Koldūnai už Virtuvės Įrankį

2 Pakopa Bambuko Garlaivis 2 Pakopa Rankų darbo, Patvari, Didina Garlaivis už Daržovės, Mėsa, Žuvis, Koldūnai už Virtuvės Įrankį

€10.44

  • Funkcija: Eco-Friendly
  • Sertifikavimo: CIQ
  • Modelio Numeris: bambuko garlaivis
  • Medžiaga: Kita

Aprašymas: 1. Dviejų pakopų konstrukcija: bambuko garlaivis dukart sluoksnių.Vandens izoliacijos lygis yra rezervuota apačioje garlaivis siekiant išvengti vandens kaupimosi, sustiprinta rotango ir stiprus įstrižai gatvės.

2. Vienas krepšiai: Šios žuvys garlaivis yra vienas, kuris leidžia jums virėjas ar šildyti daugiau objektų, tuo pačiu metu.

3. Patvarus ir tvirtas: maisto garlaivis yra sutirštės, tvirtas ir patvarus, nebus pertrauka lengvai.

4. Sveikos garlaivis: Į garlaivis yra puikus koldūnai, bandelės, šviežios daržovės, kiaušiniai, mėsos, paukštienos, žuvies, jūros gėrybių ir dim sum

5. Išsaugoti mityba: Kad kukulis garlaivis padeda išlaikyti originalią tekstūrą, išsaugo daugiau maistingųjų medžiagų sveikos.

Specifikacija:

Medžiaga: bambukas

Skaičių aukštų: 2 aukštų

Matmenys(apytiksl.): skersmuo 24cm/9.45 tam, aukštis 7cm/2.76, vidinis skersmuo 22cm/8.66 į.

Pakavimo Sąrašas:

1 X 2-sluoksnis Garlaivis su Dangteliu

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

5. Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

6. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

Žymos: geležies garlaivis, žuvų garlaivis bambuko, garų viryklė, matti šluotelė, filmo vinis, mikrobangų garlaivis, mikrobangų puodą, kukulis garlaivis, Vytelių krepšelį, straipsniai lekue.

Panašūs produktai: