Pagrindinis > Augalų Genėjimo Žirklių Sodo vaismedžių Skiepijimas pjovimo Įrankis su 2 Peiliai sodo Įrankių Rinkinį Bonsai Įrankiai, Medžio sodo žirklių 3 spalvos

Augalų Genėjimo Žirklių Sodo vaismedžių Skiepijimas pjovimo Įrankis su 2 Peiliai sodo Įrankių Rinkinį Bonsai Įrankiai, Medžio sodo žirklių 3 spalvos

€9.67

  • Genėjimo Įrankis Tipas: Genėjimo įrankiai
  • Medžiaga: Metalo
  • Funkcija: Anti-Slip Danga
  • Prekės Pavadinimas: DRTOOLS
  • Apdailos: Nedengti
  • Pruner Tipas: Apeiti

Raudona Sodo Įrankiai su 3 Peiliukai Medžių Persodinimo Įrankiai, sodo žirklės Žirklės Skiepijimo Peilis Pjovimo Pruner jt001

Savybės:

· Šakniastiebius ir scion lengva rungtynės dėl " U-cut,V-cut arba Ω-iškirpti,greitą gijimą

· Naudojant lengvai ir fastly.Skiepyti būdas nei tradicinis sutaupyti laiko ir pastangų

· Ašmenys, galima pakeisti

· Naudoti pruner sumažinti nenaudingas filialai iš augalų

· Pastaba:

· Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje

· Negalima naudoti ant sausų ar senas kieto medžio

Kaip naudoti:

· 1 žingsnis: Laikykite skiepyti išteklių skiepyti įrankis ir išspausti rankena, kad sumažinti, pakartokite šį žingsnį, siekiant sumažinti stiebo nuo donoro augalų.Pasirūpinti, kad griovelis yra sumažinti akcijų augalų.

· 2 žingsnis: Skaidrių donoro kamienines į griovelį akcijų augalų, atitikimo pjovimo paviršius, kaip atidžiai kiek įmanoma.Jei akcijų ir donoro augalų dydis yra ne tas pats, rungtynių pusėje tik.

· 3 žingsnis: Vieta sterlizing medžiagos apie bendrą, ir jungiasi su juosta, sterilizavimo medžiagos bus apsaugoti nuo bakterijų ir oro sąlygų.

· 4 žingsnis: Naudokite pruner sumažinti nenaudingas filialų nuo augalų.

· 5 žingsnis: skiepyti įrankis su "V & U & Ω" blade " ir " pabaigos ašmenys tiek gali sumažinti, vienas gabalas peilis gali būti naudojamas kaip dviejų padėčių peilis, todėl jūs turite iš viso šešių dalių peilis.

Pakuotė:

· 1x vaismedžių Genėjimo Žirklės Skiepyti Pjovimo Įrankis

Žymos: bonsai, augalų skiepijimas, genėjimo žirklių ašmenys, pruner, medžių genėjimo žirklės, apvalkalas genėjimo žirklės, bonsai įrankių rinkinys, skiepyti pjovimo įrankiai, protea, bonsai žirklių.

Panašūs produktai: