Pagrindinis > Mpow BH079A Bluetooth "Adapteris, USB Kompiuterių Belaidė laisvų Rankų įranga "Bluetooth" Garsiakalbis "Bluetooth" 4.0 USB Bluetooth Adapteris/ Imtuvas

Mpow BH079A Bluetooth "Adapteris, USB Kompiuterių Belaidė laisvų Rankų įranga "Bluetooth" Garsiakalbis "Bluetooth" 4.0 USB Bluetooth Adapteris/ Imtuvas

€6.69

  • Modelio Numeris: Mpow MPBH079AB "Bluetooth" Imtuvo
  • Sąsaja: USB
  • Modelis: Mpow MPBH079AB "Bluetooth" Imtuvo
  • Paramos Apt-x: No
  • Belaidžio Tipas: "Bluetooth"
  • Parama Atminties Kortelės: No
  • Pastaba: Neveikia su "iOS", "Mac OS", Automobilis stereo-sistemos arba TV
  • WIFI Standartą: NĖRA
  • Suderinamas su: "Windows" 7, 8, 8.1, 10, Vista, XP
  • Maksimalus Perdavimo Diapazonas: 33 pėdų
  • Funkcija: NĖRA
  • "Bluetooth" Standartas: V4.0+EDR
  • Parama AAC: No
  • Pakuotė: Taip
  • Garso Takelio: Vieną
  • Kiekis: Garso
  • Aukštos Raiškos Palaikymo: NĖRA
  • Prekės Pavadinimas: mpow
  • usb prievadas: USB 2.0

Mpow BH079A Bluetooth "Adapteris, USB Kompiuterių Belaidė laisvų Rankų įranga "Bluetooth" Garsiakalbis "Bluetooth" 4.0 USB Bluetooth Adapteris/ Imtuvas Mpow Produkto Renginiai * PLATUS SUDERINAMUMAS Mpow belaidžio ryšio adapteris 4.0 palaiko Windows 7, 8, 8.1, 10, Vista, XP, 32 arba 64 bitų Nešiojamas/Desktop/Kompiuterių išlaikyti "bluetooth" -įjungti funkciją.Neveikia su "ios", "Mac OS", automobilis stereo-sistemos ar Televizoriai. * BLUETOOTH V4.0 & 33 METRŲ BLUETOOTH SIGNALAS Mpow Bluetooth dongle priima "Bluetooth" 4.0 versija, siekiant suteikti jums su sparčiausiai failo duomenis ir garso perdavimo.Iki 3 Mbps duomenų perdavimo spartą, su Enhanced data Rate (EDR) parama.Belaidžio perdavimo diapazonas gali būti iki 33 pėdų į atvirą erdvę be kliūčių perdavimo. * KALBŲ ĮDIEGIMAS VAIRUOTOJO Ateina su CD įdiegti tvarkyklę.Diegimo vairuotojas gali atpažinti PC sistemos kalba automatiškai.Kitas kanalas yra atsisiųsti iš mūsų interneto svetainėje, išvardytų produkto aprašymas, jeigu jūsų kompiuterio ar Nešiojamojo KOMPIUTERIO neturi CD tvarkyklę. * MAŽESNIS elektros ENERGIJOS SUVARTOJIMAS USB 2.0 yra mažesnis energijos suvartojimas ir gali suderinama su USB 1.1. Energiją taupančių. *PASTABA: LED indikatorius būtų jums žinoti, ar ji dirba ar ne. * DUAL REŽIMAI PERDAVIMO Mpow USB Bluetooth Dongle Adapterį, palaiko perduoti duomenis ir audio failus.Jei jūsų darbalaukyje arba nešiojamas kompiuteris neturi Bluetooth "funkciją, Mpow gali aprūpinti KOMPIUTERĮ su "Bluetooth" funkcija, galite lengvai prisijungti per "Bluetooth" įjungtas prietaisas, tokių kaip "Bluetooth" garsiakalbį, Bluetooth ausinėmis, Bluetooth spausdintuvą, "Bluetooth " pelę", "Bluetooth" klaviatūrą, telefoną prie kompiuterio.Labai kompaktiškas USB adapterį.Pastaba: 1: Ateina su CD tvarkyklės diegimas. 2: Atsisiųsti iš Mpow svetainėje, jei jūsų kompiuterio ar Nešiojamojo KOMPIUTERIO neturi CD tvarkyklę. 3. Neveikia su "iOS", "Mac OS", Automobilis stereo-sistemos arba TV Mpow Produktų Aprašymus, Iki 3Mbps Data Transfer Rate Su Enhanced Data Rate ( EDR ) Parama."Bluetooth 4.0" Suteikia Greitesnį Duomenų Ir Garso Perdavimo Mėgautis Effeciency Ir patogus Bevielio Perdavimo Garso Perdavimo | File Transimission Palaikoma "Bluetooth" Prietaisų Darbalaukio, Latop, "Bluetooth" Ausinės/ Garsiakalbio, Išmanųjį telefoną "Bluetooth" Klaviatūros/ pelės, "Bluetooth" Gamepads, "Bluetooth" Priniters...Remiamų PC Sistemas, "Microsoft" 32/64 bitų, Windows 10/8/7/XP/Vista Pastaba: Ne suderinamas su "iOS", "mac os", automobilis stereo-sistemos arba Televizoriai Platesnį Suderinamumą, Daugiau Malonumą, Mažas Dydis Erdvės Taupymas Pakuotės Turinys Mpow Produkto Realus Nuotraukas Mpow Gaminio Specifikacijos

Modelis Mpow BH079A

Įveskite "Bluetooth" Adapterį

"Bluetooth" Standartas V4.0+EDR (Enhanced Data Rate paramą pervesti iki 3 Mbps)

Maksimalus Perdavimo Diapazonas 33 pėdų (Prieinama atstumu)

USB Port USB 2.0

Suderinama 1. Suderinamas su Windows 7, 8, 8.1, 10, Vista, XP 2. Neveikia su "iOS", "Mac OS", Automobilis stereo-sistemos ar Televizoriai.Kas yra dėžėje? 1 x Mpow BH079A Bluetooth " Adapteris, 1 x CD Pirkinių Pastaba

Apie Mokėjimo>>

1. Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelės yra per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2. Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

Apie Siuntos>>

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi 2-7 darbo dienas po apmokėjimo patikrinimą.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresas.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Dauguma nuotraukų išvardytų priima savo komanda, jie yra 100% realių nuotraukų.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgalį ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. , Jei jums nereikia gauti savo daiktus per 30 dienų nuo jūsų pateiktas mokėjimo.prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau.Mūsų tikslas yra, kad mūsų klientai patenkinti.

Apie Atsiliepimą>>

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Mes tikimės, kad jūs galite susisiekti su mumis iš karto, jei esate nepatenkinti mūsų gaminius ar paslaugas.

Apie Mpow MPOW yra NE.1 Premium "Bluetooth" Priedų Markės išmanieji telefonai.Kiekvieną produktą iš Mpow buvo sukurta su vienu nuosekliai misija - Rungtynių jūsų smart gyvenimą.MPOW specializuojasi elektronikos prekės ir reikmenys, ir mes siūlome novatoriškus gaminius mūsų klientams.Mūsų produktas yra puikus už savo puikus dizaino ir praktiškumo.Mes turime operacijos Kalifornijoje, Londono, Berlyno, o bendrovės produktai yra prieinami įvairiais kanalais.Ne MPOW, mes dirbame aistringai kurti produktus su paprastumo ir praktiškumo.Mes kalbėtis ir klausytis mūsų klientų ir branginame kiekvieną konstruktyvaus grįžtamojo ryšio iš jų, siekiant pagerinti mūsų produktus ir paslaugas.Visi jūs, iš visų mums Mpow Parduotuvė - Ačiū ir Laimingas Pirkinių!

Žymos: radijo wifi, belaidis garsiakalbis, "bluetooth" auksas, bluedio bluetooth mikrofonas, alloyseed "bluetooth", "bluetooth" headphon, earphon, portabl garsiakalbis, usb stick, ausinių skaidrus.

Panašūs produktai: